40-årsfest!

Då har man fyllt 40 då! För mig är det ingen big deal, och jag kan inte säga att jag har märkt av någon tendens till 40-årskris. 40 är bara ytterligare en siffra, och det känns ganska bra att ha kommit så långt i livet. Jag skulle definitivt inte vilja gå tillbaka till ungdomen då man knappt visste vem man var, så det känns ganska bekvämt att få landa i att fylla 40. Man är lagom mycket ungdom och lagom mycket gubbe, på något sätt.

I helgen firades jag av familj och vänner med en fest med god mat och tårta. Det var min fru som hade planerat allt. Jag hade inga direkta önskemål om någon fest, men det var trevligt att få en i alla fall. Det är alltid mysigt att träffa sina nära och kära i samband med roliga händelser. På senaste tiden har jag mest träffat min släkt på begravningar, så det var skönt att få träffas under gladare omständigheter.

En hel del presenter

Förutom mat och tårta fick jag också en hel del presenter. Bland annat fick jag ett presentkort på Dalhalla, som är en helt fantastisk utomhusscen i Dalarna där man kan lyssna på musik i världsklass. Den ligger i ett nedlagt kalkstensbrott utanför Rättvik, och i presentkortet ingick också en natt på ett hotell strax utanför Leksand (i Tällberg för att vara mer exakt, som ligger mellan Rättvik och Leksand).

Det blev jag väldigt glad över för det var en ganska ovanlig present. Jag älskar kultur och musikframträdanden och det är ju alltid roligt att få åka iväg på en liten minisemester. Jag fick också många andra bra presenter förstås, bland annat en verktygslåda, böcker, andra presentkort och mycket mer. Man borde kanske fylla 40 oftare! Men trots alla fina presenter som jag verkligen uppskattar så uppskattar jag nog allra mest närvaron av mina nära och kära som gjorde kvällen helt underbar!

Lämna en kommentar