Storartade planer

Under en längre tid har jag nu gått och ruvat på lite hemliga planer. Hemliga och storartade planer, som det nu börjar bli dags att sätta i verket. Vad är det för planer kanske ni undrar? Jo, det är så att jag bestämt mig för att bygga ett uterum. Eller, för att vara lite mer korrekt: anlita ett företag för att bygga uterummet åt mig. Nog för att jag är hyfsat händig, men det känns ändå som ett lite väl stort projekt, och då det är en massa glas inblandat så vill jag nog helst ha någon annan att skylla på om en glasskiva går sönder under arbetet. Det glas som används till uterum är ju inte direkt billigt. Speciellt inte med tanke på att jag nog kommer att välja högisolerat glas, som kostar ännu mer.

Ett av skälen till att jag gått och burit på den här idén så länge är att jag letat efter ett bra företag som bygger uterum. Nu tror jag dock att jag hittat ett – Uterumsmästarna. Jag har kollat upp dem ett tag nu, och det verkar som om de gör ett bra jobb med sina olika uterum, glasverandor, vinterträdgårdar och så vidare, samtidigt som priserna är helt okej. Kanske inte billigast i branschen, men många av de som håller riktigt låga priser litar jag inte riktigt på. Uterumsmästarna verkar helt enkelt vara ett väldigt seriöst företag, något som jag tycker är mycket viktigt.
Än så länge har jag inte helt och hållet bestämt mig för vad det är jag vill ha, förutom då att det ska vara välisolerat så att det kan användas under en så stor del av året som möjligt. Kanske blir det en riktigt vinterträdgård, ett uterum som kan användas året runt. Men jag ska snacka med dem först och se efter vad de tycker passar mitt hus bäst. De är ju proffs och jag bara en glad amatör, när allt kommer till kritan.

Lämna en kommentar